Det bobler av inspirasjon

Nå er det mye som skjer, og jeg må bare dele med dere litt. Jeg føler at jeg er i en periode av livet hvor jeg vil veldig mye, og hvor jeg har nok energi til å utføre alle mine tanker og ideer også. På jobb, ler de av meg og kaller meg en Duracell-batteri (alltid lastet).

Startet med å gjøre om i stuen igjen
Her i vår begynte jeg å pusse opp i stuen min, og jeg kjøpte et nytt salongbord. Nå har jeg omorganisert litt i rommet, noe som betyr at jeg ikke lenger kan bruke min TV på den gamle tre kisten jeg har hatt min TV på før. Selvfølgelig har jeg allerede funnet en ny tv bank (du vet jo hvordan jeg er) ute på www.chilli.no.

Når jeg var ute på nettet og var på utkikk etter møbler så jeg at de hadde et stort utvalg av tv-benker på chilli. Men bortsett fra det så har Chilli så mye mer ting at jeg virkelig fikk lyst til å kjøpe alt med en gang, men det må vente litt.

Selv om jeg tror du bør benytte anledningen å handle hvis du finner ting til en god pris, så må du virkelig prioritere også. Ellers så står du der på slutten av måneden med en tom lommebok og lurer på hvordan du endte opp der.

Flere prosjekter venter
I tillegg til stuen så er det små prosjekter her og der i livet mitt akkurat nå. Jeg har vært ute etter noen malerier og andre dekorelementer som jeg kan endre her hjemme for å få litt fornyelse. Jeg tror at det er dette med rutine som er farlig for meg. Jeg trenger fornyelse- ellers så blir jeg deprimert!

Men hvis jeg må velge det som føles viktigst akkurat nå er det dette:

 

  • Nye farger i soverommet (jeg er så lei av fargene jeg har nå)
  • Et større teppe for stuen
  • Nye møbler for kjøkkenet
  • Nytt lys til hallen

Det er noen andre prosjekter i hodet også som kanskje vil bli før slutten av året også, men jeg kan ikke engang skrive alt på papir. Det er så veldig mye i hodet mitt akkurat nå, og det bare spruter ut ideer. Man skulle tro at jeg er påvirket av noe, haha. Men det er nettopp denne typen jeg er 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *