En flott hyttetur

Nå er vi akkurat kommet tilbake fra en hyttetur med hele familien i helgen. Det var en riktig så flott tur, og med noen lengre skiturer på fjellet og fantastisk føre, kunne jeg ikke bedt om en bedre helg. Det tror jeg vi alle sammen var helt enige i.

Fant tilbake til skigåeren i meg
Vanligvis foretrekker jeg gåturer i fjellet, kontra det å benytte seg av ski. Og for en som regner seg selv som litt av en eventyrer, må jeg si at det nesten er flaut at jeg ikke tok meg en eneste lengre skitur i fjor. Men det skal også sies at noe av skylden til det ligger i de heller dårlige snøforholdene vi hadde. Med raskt skifte mellom snø og regn var det som regel dårlige forutsetninger for turer. Dette året har så langt vært den rake motsetningen imidlertid. Mye snø og flotte løyper har gjort langrenn til en av mine definitive favorittsysler så langt i vinter. Lengre turer på ski er også en veldig god morsom form for kondisjonstrening, og jeg merker at den regelmessige joggingen jeg gjorde gjennom høsten har gitt meg god lungekapasitet for skigåing.

Begynt på treningssenter
I tillegg til det å stå på langrenn har jeg nå også begynt å trene noen ganger i uken på treningssenter. Ett av de mer lengre målene jeg har er å klatre opp Elbrus, Europas høyeste fjell. Da må jeg også gå med stor tung oppakning, så derfor er jeg i gang med å bygge opp litt mer muskelmasse, i tillegg til den vanlige kondisjonstreningen jeg gjør.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *