Her blir det fart og spenning!

Navnet er André, plassen er Vågsøy og aktiviteten er eventyr! Den lille setningen der kan nær sagt oppsummere hele meg. Gjennom livet mitt har jeg elsket å utforske nye plasser med lange turer både i fjellet og på sjøen. Går jeg lenge nok hjemme blir jeg rastløs, og må komme meg ut på tur. Slik har det alltid vært og jeg håper den følelsen aldri forsvinner. For å dele litt av min entusiasme rundt eventyr og friluftsliv har jeg opprettet denne bloggen. Men i tillegg til det kommer jeg også til å skrive litt om det vanlige hverdagslivet mitt, og andre ting som skjer.

Jeg har nå bodd i Vågsøy i flere år, og ser på meg selv som en ekte vågsøyværing. Vi er kanskje den minste kommunen i Sogn og Fjordane, men vi liker å tenke på oss som den viktigste. Vi har fantastisk natur rundt oss, og siden vi ligger rett ved havet er det gode muligheter for turer på sjøen. Spesielt om sommeren når temperaturen har varmet opp vannet litt, må nesten Vågsøy kunne sies å være den ultimate feriedestinasjonen.

Når jeg ikke farer rundt på nye eventyr liker jeg å jobbe på huset vårt, og ellers tilbringe kvalitetstid med både kone og barn. Det er ikke så lenge siden vi kjøpte oss ett nytt hus, så ofte går en stor del av hverdagen med på litt oppussing og fikse opp interiøret inne. Det er fin jobbing for meg, og det trives jeg godt med. Som jeg sa kan jeg ikke sitte mye i ro, så jeg sørger alltid for å ha noe å gjøre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *