Jeg elsker å bade!

Vet du hva det absolutt beste er med sommeren? Å bade! Nå er det virkelig den perfekte temperaturen i vannet hvis du spør meg, og jeg har vært ute og badet nesten hver dag nå den siste uken som har gått. I går begynte jeg dagen med et morgenbad her nede i sjøen under oss. Det var seks om morgenen, og det var bare meg og et par små fugler som var våken. Det var en fantastisk følelse!

Det vil bli en investering av en ny badekar til høsten
Jeg har innsett at jeg trenger å kjøpe en ny badekar. Det ville være en drøm å kunne ta et bad hver morgen før jobbet. Jeg kjenner faktisk mange som gjør det, tro det eller ei. Det er en behagelig måte å starte dagen på, og jeg tror det gir en bedre stand til å tåle et hardt arbeidende, høyt stress og høyt tempo. Derfor har jeg besluttet å kjøpe en ny badekar nå.

Men problemet er at jeg elsker alt! Alt fra klassisk badekar til boblebad – så hva skal jeg velge?

Jeg har vært ute og sjekket noen ulike prisklasser på nettet og hva du får for pengene. Det beste jeg har funnet er bygghjemme som synes å være den aller beste når det gjelder verdi for pengene. Sannsynligvis blir det en badekar fra de når jeg har bestemt meg for hva det blir!

Har fått gavekort på en hagehandel
I forrige uke kom mamma med en gavekort på en hagehandel som fins her utenfor byen. Etter at vi har brukt tid på min terrasse i mine nye møbler syntes hun tydeligvis at jeg hadde altfor lite blomster og vegetasjon, så nå skal vi åke og besøke denne handelen og butikken i uken. Jeg liker blomster og har en kjærlighet til de virkelig stor og overgrodde buskene, men jeg har nok for dårlig kunnskap om hvordan slike skal håndteres for å ta initiativ selv til å utvide min hage. Det er så heldig å ha en mor med grønne fingre som kommer og hjelper meg. Mødrer er gull verdt, ikke sann 🙂

Men jeg tenkte jeg skulle se etter noe i denne stilen ned i hvert fall. Vi får se hva det blir 🙂

buskar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *