Jobbing på huset

Vanligvis skriver jeg litt om turer jeg har tatt og planlegging til større utfordringer. Som opptrening til Elbrus og seiltur langs hele Norskekysten. Men det som opptar meg om dagen nå for tiden er forskjellige oppussingsprosjekter på huset vårt. Vi kjøpte det for et par år siden, og har stadig gjort en del nye ting. Alle vinduer er blitt skiftet ut, hele stuen har fått ny parkett, og kledningen på huset er også skiftet. Med maling og alt vedlikehold som det fører med seg. Det siste prosjekter er, som jeg nevnte såvidt tidligere, en oppussing av kjellerstuen.

Alt blir nytt

tv-stue

TV-stue

Det som egentlig er en ganske romslig og stor kjellerstue, har for vårt vedkommende kun blitt brukt som en lagringsplass de siste årene. Men det er nå på vei til å bli omgjort til en TV-stue. Det er en god del vi tenker å gjøre, og blant annet siden det kan bli kaldt om vinteren på Vågsøy, har vi valgt å rive opp gulvet og legge inn varmekabler. I tillegg skal alt av inventar skiftes ut og vi satser på å at vi ender opp med et flott rom for filmkvelder med hele familien. Jeg er en stor filmentusiast og gleder meg til å kunne ta rommet i bruk. Vanligvis er sjangeren jeg liker best action, men en god dramafilm eller komedie er også bra. Foruten spillefilmer er jeg glad i dokumentarer, og kanskje ikke overraskende er det dokumentarer om store tidligere oppdagelsesferder og personer jeg helst ser på. Historien om Kon-Tiki og Thor Heyerdahl er helt klart en av favorittene.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *