Kjellerstuen er ferdig

Etter det som var en ganske omfattende oppussingen av kjellerstuen, som jeg har skrevet litt om tidligere, er den endelig ferdig. Siste kronen på verket var en ny sofa som kom på plass i går. Virkelig veldig fornøyd med hvordan rommet ser ut nå, og det kommer garantert til å bli noen fine filmkvelder der nede etter hvert. Nesten alt er blitt byttet ut, nytt gulv er lagt, nye møbler er på plass, og veggene er blitt malt. Vi har også investert i ett flott lydanlegg og stor TV-skjerm. Så ser for meg at rommet vil bli flittig brukt av hele familien. Nå kan jeg også leve meg enda mer inn i dokumentarene jeg ser om de store oppdagerne og reisene de gjorde. Tror nok det vil gi meg enda meg motivasjon og entusiasme til mine egne eventyr.

God nettbutikk

hjørnesofa

Bilde: Trademax

Som jeg nevnte så var det siste vi gjorde å kjøpe inn en hjørnesofa. Vi valgte å gjøre det framfor en tradisjonell 3-seters med en ekstra stol, siden da kan hele familien sitte samlet sammen. Det er veldig koselig. Etter å ha leitet rundt på forskjellige nettbutikker endte jeg opp med å bestille fra Trademax.no. Utrolig bra service, og sofaen ble levert rett til døren etter bare noen dager. Det var et veldig stort utvalg de hadde, og ikke bare av sofaer. Jeg fikk faktisk kjøpt meg hagemøbler også i samme slengen. Veldig praktisk å kunne handle nesten alt du trenger i samme nettbutikk, så jeg kan absolutt anbefale andre å handle der.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *