Nytt gulv til seilbåten min

Jeg vet at dette prosjektet ikke burde til å bli prioritert, men jeg har nettopp begynt å legge et nytt laminatgulv i seilbåten. Min beslutning er ikke så populært i hjemmet nå i tiden, men det er en renovering som jeg følte at jeg virkelig ønsket å gjøre. Jeg kom også over billig laminatgulv online, noe som bare forsterket mitt argument at det var på tide. Jeg ønsker så å ha den klar for sommeren!

Planlegger en to-ukers seile til neste ferie
Neste sommer håper jeg å kunne gi oss bort på en lang tur med båten, meg og familien. Jeg har beregnet på en reise rute for over et år nå, og begynner å føle meg fullstendig med mine ønsker. Seilbåten er nesten klar etter den renovering jeg gjort på den i løpet av 2015, men et nytt golv var virkelig nødvendig, og det var en slik utrolig god pris på www.bygghjemme.no at jeg rett og slett ikke kunne motstå å kjøpe den nå.

Jeg har fått ganske mange rare blikk når jeg valgte laminatgulv til båten, men jeg liker å være litt annerledes. Du må våge å strekke grensene og prøve noe nytt med jevne mellomrom, ellers er du akkurat som alle andre. For meg er det viktig at min seilbåt føles personlig, og at jeg kan føle meg hjemme på samme måte som jeg gjør i mitt virkelige hjem. Og da kan jeg gjøre litt som jeg vil, syns jeg.

Nye farger i soverommet
Det er ikke bare båten som har tatt min tid men jeg har faktisk kjøpt hjem farge til å begynne å male soverommet nå også. Det vil være en sølv-grå farge med shimmer, noe som var ny på fargemarkedet sa selgeren i butikken. Pensler og verktøy jeg har allerede så det trenger jeg ikke å kjøpe, men nå skal jeg bare prøve å sette av tid og ordne det hele også. Det er ikke nok å bare planlegge, man må gjøre det også – ikke sant?

Jeg skal prøve å bli klar før jul tenkte jeg, men det vil trolig ikke bli innom neste to-tre uker, tror jeg. Jeg har fortsatt mye igjen med båten, og det er veldig mye mer morsomt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *