Om bloggen

Denne bloggen er ment som en hyllest til alle eventyrere der ute. Jeg tror alle mennesker har en liten oppdager inne i seg, og jeg ser på meg selv som intet unntak. Forhåpentligvis vil jeg klare å dele litt av gleden jeg har med å være i aktivitet ute i naturen med deg som besøkende. Det håper jeg i hvert fall jeg skal klare. I tillegg til det har jeg også flyttet til Vågsøy kommune, og vil fortelle litt om hvordan det er her. Tidligere bodde jeg nemlig i storbyen Oslo, og det har vært et stort skifte å gå fra et bymiljø til mer landlige omgivelser. Et skifte som må sier å være veldig fint for min del!

Men siden jeg fortsatt har venner og familie som bor i andre deler av landet, vil bloggen også handle om mer hverdagslige ting slik at de som kjenner familien vår kan følge med på hva vi driver med. For nye besøkende som ikke kjenner meg så er jeg gift og har to mindre barn, som også ser ut til å være like eventyrlystne som sin far! I tillegg til det kjøpte vi oss også et hus for en tid tilbake siden som vi stadig driver å renoverer og pusser opp. Så det kommer nok helt sikkert til å bli skrivet litt om det også.

På lengre sikt har jeg også planer om å bestige Elbrus. Det er Europas høyeste fjell og ligger i Russland, i Murmansk områdene. Det ruver på over 5600 meter over havet, og er regnet som en av ”The Seven Summits”. Det betyr at fjellet er inkludert i gruppen av de høyeste fjellene på de forskjellige kontinentene. Min planlegging av turen, og også den treningen som må gjennomføres for å klare en slik tur, skal jeg dokumentere i denne bloggen også. Så du vil med andre ord kunne lese om et bredt spekter av temaer.

Jeg håper du vil trives på siden min, og dersom du har noen spørsmål, eller du ønsker noen tips og råd om ting jeg skriver om, så må du bare ta kontant. Å bli kjent med nye likesinnede mennesker er bare kjekt!