Planlegger seiltur til sommeren

seilJeg har alltid vært mye på sjøen, og sommer for meg som liten var å dra ut i seilbåt med familien. Det er lite som slår den friheten en føler når du ligger å dupper ute i havet. Spesielt når motoren ikke er i bruk, og man kun blir dratt av vinden, er herlig. Derfor er jeg veldig spent på de neste månedene. Jeg har nemlig en seilbåt som ligger utenfor Oslo akkurat nå, som jeg snart skal hente hjem.

Seilas langs Norskekysten
Med unger som har nesten to måneders ferie, og siden både min kone og jeg kan ta ut en såpass lang sommerferie også, har vi lekt med tanken om å seile hele Norge, fra sør til nord. Da vil i i utgangspunktet følge den samme ruten som hurtigruta tar. På sommerhalvåret er det en forholdsvis enkel seilas, selv med mindre barn. Det er enda på planleggingsstadiet, og ikke helt sikkert vi kommer til å gjøre det. Men det skal sies at fristelsen er stor! Vi får se når vi har fått hentet båten hjem. Da får vi ta oss noen mindre seilaser først, og forsikre oss om at både båten og mannskapet (familien) holder for en lengre tur. Jeg er positiv til at begge vil klare seg utmerket.

Ellers har det vært nokså travelt på jobben i det siste, og jeg begynner å bli klar for en lengre tur ute i naturen. Det er den beste formen for avspenning for meg. Foruten arbeidet har jeg også tatt fatt på en liten oppussing av den ene kjellerstuen vår.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *