Terrengsykling i Stryn

I helgen tok jeg og en venn av meg turen til Stryn for å kjøre terrengsykkel. Tidligere syklet jeg mye, men det har dessverre blitt en stund siden sist. Så det var virkelig moro! Det å sykle i ulendt terreng krever en helt egen form for konsentrasjon, og du forsvinner litt inn i en egen boble når du gjør det. Det blir en total form avkobling jeg liker godt, for du kan kun fokusere på det å holde deg på sykkelen, og stenger ute alt annet.

Vi tok en populær rute rundt Holvatnet som har en høydestigning på nesten 1000 meter, og er rundt 15 km lang. Vi hadde godt tempo gjennom hele turen og vi brukte litt i underkant av 3 timer. Det er så flott med naturen i Norge, og det å oppleve den fra ett sykkelsete kan jeg absolutt anbefale til alle. Selve turen rundt Holvatnet er heller ikke den vanskeligste turen med tanke på terrenget, og det er relativt flate strekker uten for store forseringer å ta seg gjennom.

Da vi endelig var kommet tilbake til Vågsøy var vi begge godt slitne, og jeg sovnet nok ganske så fort den kvelden.

Av andre oppdateringer så har jeg også vært i kontakt med en norsk guide som har besteget Elbrus flere ganger. Han hadde veldig mye gode råd og tips til hva jeg bør tenke på, og vi snakket om at han kanskje skal være med på turen som ledsager. Det kan til tider være et vanskelig fjell å bestige, så det å ha noen med som har gjort det før kan være lurt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *