Trening, turer og seilbåt

Som nevnt tidligere har jeg begynt å trene på et treningssenter for å bygge litt mer muskler til den planlagte turen min til Elbrus. Senteret har bare blitt besøkt to til tre ganger i uken, men på tross av det har jeg merket stor framgang. Det er en stund siden jeg trente regelmessig styrke, og da er det jo naturlig å forvente en rask progresjon. Men det har nesten gått over all forventning. Tror nok den økte muskelmassen vil hjelpe godt på når jeg skal bære tung oppakning opp de over 5000 meterne til Europas høyeste fjell.

Oppdatering på seilbåten
Jeg fikk også nylig beskjed fra verkestedet som jobber på seilbåten min at den er nesten ferdig. Det kan altså være at årets første seilas er rett rundt hjørnet. Det skal bli veldig moro å komme seg til sjøs igjen. Jeg tror de fleste mennesker blir tiltrukket av havet, og hvor stort det er. Spesielt tror jeg det er tilfelle for de fleste som bor her på Vågsøy.

Ut på tur
I går hadde jeg meg også en tur rundt Skramsvannet, en rute jeg ikke har gått på lenge. Det er så fint der nå på denne tiden av året, og det blir nok absolutt ikke like lenge til jeg tar meg en ny tur. Det er det som er så fint med å på så nært naturen, at det er gode turmuligheter over alt. Og bare det å komme seg ut en time eller to, er noe som virkelig gjør at man får koblet helt av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *