Velkommen vakre september!

Ikke alle er glad i høsten, det vet jeg. I min vennekrets er jeg nesten den eneste til å nyte av denne sesongen. Men jeg liker denne friske luften som alltid kommer med høsten, og duften av skogen og alle bladene som begynner å falle og brytes ned til bakken. Sen tenker jeg selvfølgelig på å få noen endringer i interiøret hjemme!

Det er dags å reve ned sommergardinene og gi sted for høstfargene i stedet!
Noen ting på «å gjøre listen»
Jeg har noen prosjekter på gang for å oppta meg her i løpet av måneden. Blant annet har jeg vært ute på Trademax for å se på møbler. Jeg vet at de vanligvis har salg nå til høsten, så jeg ser etter nå, nesten hver dag. På denne måten kan du finne et skikkelig kupp for gode priser. Håpet er å finne noen nye møbler til kjøkken, og kanskje til og med til hallen – men vi får se hva som kommer ut på deres nettside 🙂
Deretter er det selvfølgelig hagens tur! Det må bli renovert for vinteren, slik at den kan overleve i kulden. Trær og busker bør kuttes ned, og jeg vil også fylle på med jord på plenen, slik at jeg kan få bedre gress neste sommer. På noen steder er det så godt som hull i plenen nå – og jeg syns ikke det er så pent.

busker

Buskerne bør kuttes ned for vinteren!

Kickoff med jobben
Neste uke har vi planlagt en arbeidsdag og en kickoff på jobben. Sjefen forklarte at viville være i ferd med å utvikle bedre prosesser for laget, og sammen ta beslutninger i en rekke viktige saker. Senere på kvelden hadde de booket et bord på en restaurant i byen, sammen med noe arrangement med musikk. Vi bruker til å ha en slik dag hver vår og hver høst, men denne våren ble det ikke noe, av en eller annen grunn som jeg ikke lenger husker – så nå var det ett år siden sist. Som jeg husker, det var virkelig moro, og vi hadde det gøy sammen i teamet! Det er viktig å jobbe med mennesker som du kan ha det gøy med, ikke sant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *